English version Deutsche Version Norsk version Svenska version Dansk version
 » Emne-indeks
 » SOL & STRAND
 » NOVASOL
  Søg i emne-indeks :
 » Værktøj
 » Nyheder
 » Nyhedsbrev
 » Tilføj link
 » Ret link
 » Info
 » Annoncering
 » Kontakt
Sommerhus
Vorupør


Sommerhus
Ålbæk & Bunken


Sommerhus
Ertebølle


Sommerhus
Fredensborg


Sommerhus
Fredensborg


Ferieforum.dk

 
NYHEDER

En dansk strandferie er andet end isbarer og grillaftener
2002-07-18

Og en storbyferie er mere end en tur på strøget og til de store museer. Med turisme handlingsplanen vil regeringen blande kortene og sætte turisten i centrum i udviklingen af nye oplevelser og tilbud, der kan give helhed og sammenhæng i turistens ophold i Danmark.

Det danske turisterhverv skal indgå i alliancer på tværs af skel og klassiske opfattelser af hvad en turist forventer når han kommer til Danmark. Det er i krydsfeltet mellem de traditionelle turisme-virksomheder og fx forlystelser og kultur at de spændende tilbud udvikles. De nye alliancer skal fylde turisternes kufferter med nye oplevelser og tilbud og give turisterne en bedre mulighed for at have en pakkeløsning klar, tilpasset netop deres behov og forventninger, allerede når de krydser grænsen til Danmark.

Økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen udtaler:

"Turismen er en vigtig del af erhvervslivet og den ny oplevelsesøkonomi. Med handlingsplanen har regeringen sat fokus på en række målrettede initiativer, som skal bringe dansk turisme i offensiven med henblik på at skabe ny vækst og beskæftigelse.

Vi skal samarbejde, fokusere vores kræfter og udvikle det som vi er gode til. Med de nye alliancer får vi turismeerhvervet til at bruge hinanden kreativt, styrker samarbejdet og igangsætter nye innovative projekter, der kan skabe vækst og fornyelse i dansk turisme og bedre produkter og oplevelser til gavn for de mange turister, som hvert år besøger Danmark"

Vi har lige fået formandsskabet i EU og som turismens minister glæder jeg mig til, at Danmark kan byde vores gæster velkommen til en nyt og spændnede turistland".

Med handlingsplanen igangsættes en række nye landsdækkende turismealliancer målrettet turismens væsentligste forretningsområder: kystnær ferieturisme, storbyferier, erhvervsturisme og aktivferier. For hvert forretningsområde iværksættes nye innovative spydspidsprojekter, der skal skabe bedre oplevelser og produkter for turisterne.

Andre væsentlige initiativer i handlingsplanen er udvikling af nye mærkningsordninger på henholdsvis attraktions- og handicapområdet, en fælles platform for en effektiv branding af Danmark i forbindelse med EU-formandskabet samt et tættere samspil med kulturlivet.

Regeringen afsætter i alt 60 mio. kr. over fire år til de nye initiativer i handlingsplanen.

Regeringens handlingsplan "Dansk turisme – handlingsplan for vækst" indgår som et udspil under regeringens vækststrategi "Vækst med vilje", der blev lanceret i maj 2002.

Kilde: Økonomi- og erhvervsministeriet


 
SENESTE NYHED

God sensommer for sommerhusudlejere
S...
Læs nyhed


ONLINE BOOKING

Vælg mellem 6.000 ferieboliger i Danmark !


» Bestil her «


ANNONCE

KATALOGER

Her kan du bestille gratis kataloger & brochurer
Bestil her