English version Deutsche Version Norsk version Svenska version Dansk version
 » Emne-indeks
 » SOL & STRAND
 » NOVASOL
  Søg i emne-indeks :
 » Værktøj
 » Nyheder
 » Nyhedsbrev
 » Tilføj link
 » Ret link
 » Info
 » Annoncering
 » Kontakt
Sommerhus
Vorupør


Sommerhus
Ålbæk & Bunken


Sommerhus
Ertebølle


Sommerhus
Fredensborg


Sommerhus
Fredensborg


Ferieforum.dk

 
NYHEDER

Flere overnatninger i feriehuse
2002-08-01

Tidlig påske gav fremgang på 11 pct. i 1. kvartal.
Der var 11 pct. flere overnatninger i feriehuse i 1. kvartal 2002 end i 1. kvartal året før, fordi påsken i år faldt i marts, men i april i 2001. Stigningen skyldes især flere tyske og danske overnatninger, idet de steg med hhv. 9 og 19 pct. i forhold til året før. I de sidste fire kvartaler, dvs. fra 2. kvartal 2001 til 1. kvartal 2002, faldt antallet af overnatninger dog med 2 pct. sammenlignet med den foregående årsperiode. En stigning i de danske overnatninger på 12 pct. kunne således ikke opveje faldet i især de tyske overnatninger på 4 pct. Tilsammen udgjorde danskere og tyskere 91 pct. af overnatningerne i den sidste årsperiode.

Næsten fire ud af fem var tysk.
I 1. kvartal 2002, som normalt udgør det færreste antal feriehusovernatninger, stod tyskerne for 78 pct. og danskerne for 20 pct. af samtlige overnatninger, mens de øvrige skandinaver stod for 1 pct. I den seneste årsperiode udgjorde danske overnatninger 14 pct. mod 13 pct. i den tilsvarende periode året før.

16 % flere lejemål i 1. kvartal.
Som følge af påskens placering i 2002 blev der indgået 16 procent flere lejemål i 1. kvartal 2002 end i 1. kvartal 2001. Da lejemålene dog var relativt korte pga. årstiden, steg det samlede antal udlejede husuger omregnet til hele uger kun med 6 pct. Over de sidste fire kvartaler forblev antallet af indgåede lejemål uændret i forhold til den foregående årsperiode, mens antallet af udlejede husuger omregnet til hele uger, faldt med 3 pct.

kilde: Danmarks Statistik 
SENESTE NYHED

God sensommer for sommerhusudlejere
S...
Læs nyhed


ONLINE BOOKING

Vælg mellem 6.000 ferieboliger i Danmark !


» Bestil her «


ANNONCE

KATALOGER

Her kan du bestille gratis kataloger & brochurer
Bestil her