English version Deutsche Version Norsk version Svenska version Dansk version
 » Emne-indeks
 » SOL & STRAND
 » NOVASOL
  Søg i emne-indeks :
 » Værktøj
 » Nyheder
 » Nyhedsbrev
 » Tilføj link
 » Ret link
 » Info
 » Annoncering
 » Kontakt
Sommerhus
Vorupør


Sommerhus
Ålbæk & Bunken


Sommerhus
Ertebølle


Sommerhus
Fredensborg


Sommerhus
Fredensborg


Ferieforum.dk

 
NYHEDER

Kærlighedserklæring til Skagen for seks mio. kr.
2002-08-29

Skagens lyksageligheder foldes ud for millioner af læsere i augustnummeret af det amerikanske rejsemagasin Travel and Leisure. I Skagen har magasinet nemlig fundet et af verdens sidste sande strandparadiser. Artiklen breder sig over 13 sider og er en hyldest til feriebyen og landskabet, hvor lyset, klitterne og havet mødes med alverden.

Forfatteren beskriver sin fascination af Gl. Skagens enkle, diskrete elegance, det overvældende syn af klitter så langt øjet rækker, det endeløse hav og det særlige lys. Han betages af skagboernes stædige kamp for at overleve trods elementernes rasen. Og han bliver helt rørt, da han en morgen står ansigt til ansigt med de gamle Skagensmalere i spisestuen på Skagens Museum – og efterfølgende finder P.S. Krøyers strandparadis på Sønderstrand med heden og sandklitterne mod vest og Kattegats tindrende bølger i øst.

På Danmarks Turistråds markedskontor i New York vurderes reklameværdien af artiklen at løbe op i seks mio. kr., og med et oplag på over en mio. når kærlighedserklæringen til Skagen bredt ud blandt de rejselystne amerikanere. Travel and Leisure er et af de bedste og mest læste up-scale rejsemagasiner i Nordamerika.

kilde: danskturisme.dk 
SENESTE NYHED

God sensommer for sommerhusudlejere
S...
Læs nyhed


ONLINE BOOKING

Vælg mellem 6.000 ferieboliger i Danmark !


» Bestil her «


ANNONCE

KATALOGER

Her kan du bestille gratis kataloger & brochurer
Bestil her