English version Deutsche Version Norsk version Svenska version Dansk version
 » Emne-indeks
 » SOL & STRAND
 » NOVASOL
  Søg i emne-indeks :
 » Værktøj
 » Nyheder
 » Nyhedsbrev
 » Tilføj link
 » Ret link
 » Info
 » Annoncering
 » Kontakt
Sommerhus
Vorupør


Sommerhus
Ålbæk & Bunken


Sommerhus
Ertebølle


Sommerhus
Fredensborg


Sommerhus
Fredensborg


Ferieforum.dk

 
NYHEDER

Lalandia får flere tilbud til vintergæster.
2002-10-05

Børnefamilier holder i stigende grad ferie flere gange om året - og de vil også gerne besøge Lalandia i vinterhalvåret. Det er erfaringer, man har gjort sig i Lalandia. Derfor er man gået i gang med at udvide aktivitetsmulighederne i badelandet. Det omfatter bl.a. et helt nyt børneområde med en ny, ekstra børne-pool for de mindre børn, et lysstøberi, en stor udendørs legeplads og en udendørs skøjtebane. Endvidere udvides en del af centerfaciliteterne og en af restauranterne.

- Disse forbedrede oplevelsesmuligheder skal være med til at dække behovet for fritidsaktiviteter året rundt, siger direktør Jesper Kristensen, REKA Gruppen A/S, der er formand for bestyrelsen i Lalandia. Han oplyser, at 2002 har været en god sæson for Lalandia. Centerfaciliteterne har således haft 10 pct. flere besøg end i fjor, så man i år forventer omkring 630.000 besøgende.

Samtidigt udvider man i Lalandia med 68 nye feriehuse, der både bliver større og mere luksuriøse end de hidtidige. De kommer bl.a. til at indeholde sauna og spa. Husene forventes at være klar til salg til påske næste år. Lalandia ændrede nemlig konceptet omkring ejerskab for 2 år siden, således at husene i dag ejes af private. I det omfang, husejerne ikke selv ønsker at bruge husene, kan de udleje dem gennem Lalandia.

Investeringerne i nye aktiviteter samt feriehusbyggeri beløber sig tilsammen til omkring 100 mio. kr.

Kilde: Danskturisme.dk
 
SENESTE NYHED

God sensommer for sommerhusudlejere
S...
Læs nyhed


ONLINE BOOKING

Vælg mellem 6.000 ferieboliger i Danmark !


» Bestil her «


ANNONCE

KATALOGER

Her kan du bestille gratis kataloger & brochurer
Bestil her