English version Deutsche Version Norsk version Svenska version Dansk version
 » Emne-indeks
 » SOL & STRAND
 » NOVASOL
  Søg i emne-indeks :
 » Værktøj
 » Nyheder
 » Nyhedsbrev
 » Tilføj link
 » Ret link
 » Info
 » Annoncering
 » Kontakt
Sommerhus
Vorupør


Sommerhus
Ålbæk & Bunken


Sommerhus
Ertebølle


Sommerhus
Fredensborg


Sommerhus
Fredensborg


Ferieforum.dk

 
NYHEDER

Feriehus-succes på toppen af Danmark
2002-10-28

Toppen af Danmarks feriehusudlejning har haft en fremgang i antallet af udlejede feriehuse i årets første tre kvartaler på 12 pct. - set i forhold til samme periode i fjor: Nemlig fra 8.851 til 9.912 udlejninger. Fremgangen var størst i de to første kvartaler. I tredje kvartal var fremgangen mere beskeden - men dog på 4,3 pct. Toppen af Danmarks feriehusudlejning består af turistbureauerne i Løkken, Lønstrup, Hirtshals, Tversted, Skagen/Albæk, Frederikshavn og Sæby.

Årsagen til fremgangen er, ifølge en pressemeddelelse fra Toppen af Danmark, at bestræbelserne på at tilpasse feriehusproduktet til markedets krav har båret frugt. Det indebærer bl.a. tilbud som kortferieproduktet "Her og Nu", med alt- incl.- priser (incl. attraktionsbilletter), samt specialtilbuddene " 3 ugers til 2 ugers pris" samt "2 uger til ti dages pris", med gunstige priser på entre til de største attraktioner i Toppen af Danmark. Også Toppen af Danmarks arbejde med et bredere oplevelsestilbud hele året samt en bedre internetside fremhæves som medvirkende årsager til fremgangen.

Stigningen har været størst fra det danske marked, som nu udgør 25 pct. af overnatninger. Der har også været fremgang på det tyske marked, selv om den er mindre end for hjemmemarkedet. Tyskerne udgør nu 61 pct. af alle feriehusudlejninger hos "Toppen af Danmark".

Danmarks Statistik offentliggør feriehusovernatningerne fra 3. kvartal for hele Danmark medio november. Tallene for de to første kvartaler i år viser en tilbagegang på ca. 4 pct. i forhold til i fjor.

Kilde: danskturisme.dk 
SENESTE NYHED

God sensommer for sommerhusudlejere
S...
Læs nyhed


ONLINE BOOKING

Vælg mellem 6.000 ferieboliger i Danmark !


» Bestil her «


ANNONCE

KATALOGER

Her kan du bestille gratis kataloger & brochurer
Bestil her