English version Deutsche Version Norsk version Svenska version Dansk version
 » Emne-indeks
 » SOL & STRAND
 » NOVASOL
  Søg i emne-indeks :
 » Værktøj
 » Nyheder
 » Nyhedsbrev
 » Tilføj link
 » Ret link
 » Info
 » Annoncering
 » Kontakt
Sommerhus
Vorupør


Sommerhus
Ålbæk & Bunken


Sommerhus
Ertebølle


Sommerhus
Fredensborg


Sommerhus
Fredensborg


Ferieforum.dk

 
NYHEDER

Kortere feriesæson i Tyskland
2002-11-07

Tyskernes skoleferie bliver i de kommende år komprimeret. På grund af en nyordning vil de største delstater næsten have sommerferie samtidig. Perioden, hvori tyske familier med skolebørn kan tage på ferie, bliver dermed forkortet fra 13 uger i 2002 til muligvis kun ti uger i 2006 og 2007.

På baggrund af dette fremtidsperspektiv frygter det tyske turisterhverv kapacitetsproblemer, fordi overnatningsstederne i en kortere højsæson vil opleve en større efterspørgsel.

Det kan nemt være til ulempe for turisterne. Det tyske rejsebureauforbund (DRV) regner med højere priser, som turistbranchen vil tage om sommeren i højsæsonen for at udligne de tomme værelser i for- og eftersæsonen.

For det danske turisterhverv ser Bruno Bedholm, markedschef på Danmarks Turistråd i Hamborg, både en udfordring og en chance i den nye ferieordning.

- Denne udvikling kan være til fordel for dansk turisme, når den tyske turistbranche forhøjer deres priser og i højsæsonen har kapacitetsproblemer. Men det forudsætter selvfølgelig at de danske priser forbliver stabile. Samtidig ligger der også en udfordring for Danmark, fordi sommersæsonen med tyske gæster også bliver komprimeret for dansk turisme – med fare for kapacitetsproblemer i højsæsonen og manglende belægning i skuldersæsonerne."

Du finde en oversigt over de tyske skoleferier fra 2003 til 2008 her (PDF).

kilde: danskturisme.dk
 
SENESTE NYHED

God sensommer for sommerhusudlejere
S...
Læs nyhed


ONLINE BOOKING

Vælg mellem 6.000 ferieboliger i Danmark !


» Bestil her «


ANNONCE

KATALOGER

Her kan du bestille gratis kataloger & brochurer
Bestil her