English version Deutsche Version Norsk version Svenska version Dansk version
 » Emne-indeks
 » SOL & STRAND
 » NOVASOL
  Søg i emne-indeks :
 » Værktøj
 » Nyheder
 » Nyhedsbrev
 » Tilføj link
 » Ret link
 » Info
 » Annoncering
 » Kontakt
Sommerhus
Vorupør


Sommerhus
Ålbæk & Bunken


Sommerhus
Ertebølle


Sommerhus
Fredensborg


Sommerhus
Fredensborg


Ferieforum.dk

 
NYHEDER

Turister får lettere adgang til naturen.
2002-11-15

Det skal blive lettere for offentligheden at få adgang til veje og stier i det åbne land, der fører til kulturminder, strande, skove og andre smukke steder i naturen. Det er et af elementerne i den aftale om offentlig adgang til naturen, som Miljøminister Hans Chr. Schmidt netop har indgået med Landboforeningerne, Friluftsrådet, Dansk Skovforening og Dansk Familielandbrug.

Sekretariatsleder i Destination 21, Steen Achton, finder, at aftalen især er af meget stor betydning for feriehusturismen.

- Ferihusturisterne anvender i meget stort omfang adgangsveje gennem privat ejede arealer for at komme frem til til skov og strand, kulturminder og udsigtspunkter. Lange gå- eller vandreture er næst efter madlavning, passivitet og shopping feriehusturisternes hyppigste aktivitet. Især de tyske turister bevæger sig intensivt i det danske landskab. Derfor er den frivillge aftale, der er indgået - og den lovgivning der kommer til at følge den op - en ganske væsentlig indsats til gavn for dansk turisme. At den samtidig er til gavn for danskernes friluftsliv er så meget desto bedre, siger Steen Achton.

kilde: danskturisme.dk
 
SENESTE NYHED

God sensommer for sommerhusudlejere
S...
Læs nyhed


ONLINE BOOKING

Vælg mellem 6.000 ferieboliger i Danmark !


» Bestil her «


ANNONCE

KATALOGER

Her kan du bestille gratis kataloger & brochurer
Bestil her