English version Deutsche Version Norsk version Svenska version Dansk version
 » Emne-indeks
 » SOL & STRAND
 » NOVASOL
  Søg i emne-indeks :
 » Værktøj
 » Nyheder
 » Nyhedsbrev
 » Tilføj link
 » Ret link
 » Info
 » Annoncering
 » Kontakt
Sommerhus
Vorupør


Sommerhus
Ålbæk & Bunken


Sommerhus
Ertebølle


Sommerhus
Fredensborg


Sommerhus
Fredensborg


Ferieforum.dk

 
NYHEDER

Ny ferieform - Mondæne Landsteder
2003-01-15

Dansommer tilbyder nu en ny ferieform til den kræsne feriegæst - Mondæne Landsteder. Dansommer skriver på sin hjemmeside dansommer.dk:

"Der var saa deiligt ude paa Landet", skrev i sin tid vor store nationaldigter H.C. Andersen, og hvor havde han evig ret. Der er noget helt specielt over livet på landet, en særlig stemning, som giver fred i både krop og sjæl. Derfor er dansommer glade for at kunne præsentere et nyt feriehus-koncept, "Mondæne Landsteder", for den kræsne feriegæst, der søger en anderledes ferieoplevelse og samtidig ønsker høj komfort og masser af plads såvel inden- som udendørs.

Et "Mondænt Landsted" kan ikke sammenlignes med dansommers traditionelle feriehuse. De "Mondæne Landsteder" består nemlig alle af tidligere landejendomme og herregårde, som er blevet gennemgribende renoveret og moderniseret, dog med nænsom hånd, så husenes oprindelige sjæl og atmosfæren fra for længst svundne tider er bevaret. Denne udsøgte blanding af gammelt og nyt, af antikke møbler smukt kombineret med moderne skandinavisk indretning, er med til at give de "Mondæne Landsteder" deres særegne charme.

Udover den stilfulde indretning er alle husene særdeles rummelige og udstyret med alskens moderne bekvemmeligheder samt indendørs swimmingpool og/eller spabad.

De "Mondæne Landsteders" enestående beliggenhed er også et kapitel for sig. Store, skønne naturgrunde omgiver husene, der er placeret i fredelige og idylliske omgivelser, ofte tæt på vand og skov og langt fra den stressede hverdag. Her er rigeligt med plads til og muligheder for udendørs udfoldelse midt i den pragtfulde natur.

Lad et "Mondænt Landsted" danne rammerne om din ferie og få en ferieoplevelse ud over det sædvanlige!

Kilde: Dansommer
 
SENESTE NYHED

God sensommer for sommerhusudlejere
S...
Læs nyhed


ONLINE BOOKING

Vælg mellem 6.000 ferieboliger i Danmark !


» Bestil her «


ANNONCE

KATALOGER

Her kan du bestille gratis kataloger & brochurer
Bestil her