English version Deutsche Version Norsk version Svenska version Dansk version
 » Emne-indeks
 » SOL & STRAND
 » NOVASOL
  Søg i emne-indeks :
 » Værktøj
 » Nyheder
 » Nyhedsbrev
 » Tilføj link
 » Ret link
 » Info
 » Annoncering
 » Kontakt
Sommerhus
Vorupør


Sommerhus
Ålbæk & Bunken


Sommerhus
Ertebølle


Sommerhus
Fredensborg


Sommerhus
Fredensborg


Ferieforum.dk

 
NYHEDER

Tyske journalister på feriehusophold
2003-08-22

Projektet ”Flere turister til Østdanmark” har netop arrangeret et feriehusophold for tyske journalister på Møn. Danskturisme.dk skriver:

’Tyske journalister skal opleve et ægte dansk feriehusophold på Møn. Fra lørdag den 23. august 2003 og fire dage frem besøger ni tyske journalister øen Møn. Journalisterne skal opleve øen som feriehusgæster og bliver indlogeret i fire feriehuse af Møn Turistbureau & Feriehusudlejning.

- Vi vil gerne give journalisterne en autentisk feriehusoplevelse. For det er den mest typiske ferieform blandt de tyske turister. Derfor bor vi i feriehuse, spiser morgenmad sammen, arrangerer en grillaften osv., forklarer DT-Hamborgs pressechef Reiner Büchtmann ideen bag feriehus-presserejserne.

Sammen med turistchef Jesper Blomberg har DT-Hamborg udarbejdet et program for besøget. Der bydes på alt indenfor Møns attraktioner: lige fra Møns Klint, Liselund gl. Slot, cykeltur med picnickurve, besøg i kirker, hos kunsthåndværkere, kulinariske oplevelser og vandreture i jydelejet og på Nyord samt sejltur med Discovery.

Men journalisterne skal også have tid til at opleve på egen hånd. Og det er der taget hensyn til i programmet.

- Der er både tid til at slappe af i feriehuset, gå en tur langs stranden, tage et bad i Østersøen eller spise wienerbrød på terrassen. Ligesom en normal feriehusturist ville gøre, siger Jesper Blomberg og Reiner Büchtmann enstemmigt.

Reiner Büchtmann har allerede arrangeret tre feriehuspresseture af sammes slags i 2003, hvor rejsen gik til Nord- og Vestjylland samt til Bornholm.

Møn-turen er en aktivitet indenfor projektet "Flere turister til Østdanmark".’

Kilde: Danskturisme.dk (Ursula Rechnagel) 
SENESTE NYHED

God sensommer for sommerhusudlejere
S...
Læs nyhed


ONLINE BOOKING

Vælg mellem 6.000 ferieboliger i Danmark !


» Bestil her «


ANNONCE

KATALOGER

Her kan du bestille gratis kataloger & brochurer
Bestil her