English version Deutsche Version Norsk version Svenska version Dansk version
 » Emne-indeks
 » SOL & STRAND
 » NOVASOL
  Søg i emne-indeks :
 » Værktøj
 » Nyheder
 » Nyhedsbrev
 » Tilføj link
 » Ret link
 » Info
 » Annoncering
 » Kontakt
Sommerhus
Vorupør


Sommerhus
Ålbæk & Bunken


Sommerhus
Ertebølle


Sommerhus
Fredensborg


Sommerhus
Fredensborg


Ferieforum.dk

 
NYHEDER

Øh, hvor er havfruen..
2003-09-15

Umiddelbart vidste de ikke så meget om Danmark, de 20 hollandske rejseagenter, som Danmarks Turistråd i Holland i dagene 9. - 14. september havde inviteret på produktkendskabstur i Danmark.

Jo, Den Lille Havfrue - den kendte de selvfølgelig. Og et besøg på Langeline var selvfølgelig imed i programmet.

Men hvilken overraskelse fik hollænderne ikke. For da bussen nåede frem - så var havfruen ikke på sin sin vante plads. Men sendt på værksted.

For besøget skete samme dag, som hærværksfolk havde væltet den 90-årige unge dame af sin sten. Hvilket selskabet ikke vidste, da de tog bussen til Langeline.

Hollænderne tog dog mødet med den fraværende havfrue fra den humoristiske side, fortæller Danmarks Turistråds markedschef i Holland, Mathilde Henriques-Nielsen, der ledsagede de 20 rejseagenter på besøget.

- De hollandske rejseagenter blev overrasket over, hvor forskelligartet den danske natur er - og hvor mange forskellige oplevelser man kan få i Danmark - ligesom de roste den høje kvalitet på de danske feriecentre, som blev besøgt på turen, siger Mathilde Henriques-Nielsen.

Rejseagenterne er ikke de eneste hollænderne, der er tilfredse med danske feriecentre. I årets første syv måneder er antallet af hollandske overnatninger på danske feriecentre steget med 11 pct. i forhold til samme tidsrum i fjor - nemlig til knapt 65.000 overnatninger. I juli måned alene steg antallet af hollandske feriecenterovernatninger med 13,2 pct.

Turen var et led i markedsføringsplanen i det feriecenterprojekt, som Danmarks Turistråd i Holland med har etableret med danske feriecentre og den hollandske turoperatør "De Jong Intra Vakanties". Det er et projekt, der har resulteret i en Danmarksbrochure med de danske feriecentre. Alle de syv feriecentre, der er partnere i DT´s feriecenterprojekt i Holland, blev besøgt på turen - ligesom HCA2005 blev introduceret og en række danske attraktioner besøgt.

De syv feriecentre, der blev besøgt, var: Ribe Byferie, Lalandia, Danparcs, Himmerland Golf & Country, Danland, Jesperhus Feriecenter og Dansk Folkeferie.

Kilde: Poul Seerup/danskturisme.dk
 
SENESTE NYHED

God sensommer for sommerhusudlejere
S...
Læs nyhed


ONLINE BOOKING

Vælg mellem 6.000 ferieboliger i Danmark !


» Bestil her «


ANNONCE

KATALOGER

Her kan du bestille gratis kataloger & brochurer
Bestil her