English version Deutsche Version Norsk version Svenska version Dansk version
 » Emne-indeks
 » SOL & STRAND
 » NOVASOL
  Søg i emne-indeks :
 » Værktøj
 » Nyheder
 » Nyhedsbrev
 » Tilføj link
 » Ret link
 » Info
 » Annoncering
 » Kontakt
Sommerhus
Vorupør


Sommerhus
Ålbæk & Bunken


Sommerhus
Ertebølle


Sommerhus
Fredensborg


Sommerhus
Fredensborg


Ferieforum.dk

 
NYHEDER

Aktion fra Danmarks Naturfredningsforening - ikke flere sommerhuse ved kysten
2004-04-25

Miljøminister Hans Christian Schmidt har foreløbig modtaget over 2000 postkort med smukke kystmotiver fra danskere, som protesterer mod hans planer om at tillade nye sommerhusbyggerier. Det er Danmarks Naturfredningsforening, som står bag aktionen på foreningens hjemmeside. Nu appellerer foreningen til en bredere offentlighed om at støtte aktionen.

Pressemeddelelse den 23. april 2004

Om kort tid skal Folketinget tage stilling til miljøminister Hans Christian Schmidts forslag om at bygge 8000 nye sommerhuse ved vores kyster. Ministeren gør dermed op med 25 års enighed om, at vi ikke skal ødelægge vores dejlige kyster med mere byggeri. Danmarks Naturfredningsforening mener, at ministeren i stedet bør sikre og udvikle kysternes natur- og landskabsværdier og stadig lade dem være åbne for hele befolkningen.

Derfor har foreningen via sin hjemmeside gennem nogle uger givet utilfredse danskere mulighed mulighed for at sende ministeren et elektronisk postkort med teksten: "Vores smukke og uspolerede kyster er et særkende for Danmark og unikke på verdensplan. Dem skal vi passe på og beskytte. Jeg opfordrer dig derfor til at opgive dine planer om at bygge 8000 nye sommerhuse langs kysterne."

Foreløbig har 2300 personer benyttet sig af muligheden for at sende ministeren et postkort, og tallet stiger hele tiden.

"Vi er godt tilfredse med resultatet, fordi det jo som udgangspunkt kun er brugere af foreningens hjemmeside, vi har nået gennem vores kampagne. Vi tror på, at mange flere danskere er skeptiske overfor ministerens planer. Derfor går vi nu bredere ud med vores kampagne," sagde Danmarks Naturfredningsforenings præsident, Poul Henrik Harritz, på foreningens repræsentantskabsmøde i weekenden i Rebild Bakker.

Foreningen håber med det nye initiativ, at mange flere danskere giver deres mening til kende ved at klikke ind på www.dn.dk/kysterne - før Folketinget tager endelige stilling til ministerens planer, som foreningen mener er et alvorligt anslag mod de danske kyster.

Kilde: Danmarks Naturfredningsforening
 
SENESTE NYHED

God sensommer for sommerhusudlejere
S...
Læs nyhed


ONLINE BOOKING

Vælg mellem 6.000 ferieboliger i Danmark !


» Bestil her «


ANNONCE

KATALOGER

Her kan du bestille gratis kataloger & brochurer
Bestil her