Prøv glamping i Danmark og i udlandet

Glamping er en glamourøs form for camping, og det er en trend, der i den grad er begyndt at vinde indpas både herhjemme, men i den grad også i udlandet. Har du ikke prøvet glamping før, kan du allerede nu godt begynde at glæde dig, da det er en helt særlig oplevelse. Er du glad for camping i forvejen, kommer du til at blive vild med glamping.

Find den perfekte glamping oplevelse her.

Flere og flere pladser med glamping i Danmark

I starten var glamping ikke noget, vi gjorde os særligt meget i herhjemme i Danmark. Men i takt med at det blev mere og mere populært i udlandet, var der også flere og flere pladser herhjemme, der begyndte at tilbyde glamping til gæsterne. Og nu kan du finde det landet over på mange forskellige pladser.

Der er er endda steder, der ikke tilbyder andet end glamping. Dog skal du som regel være ude i god tid med din booking, da der ofte ikke er mange glamping telte på en plads, og der kan tit være rift om dem.

Mange smukke og idylliske glamping pladser i udlandet

Dog må du heller ikke snyde dig selv for at opleve glamping i udlandet, hvor de virkelig også er gode til det. Tænk sig at vågne op i det sydfranske med udsigt til fx alperne, uden at du skal bekymre dig om at pakke et telt sammen eller krybe ud af soveposen.

Du har varme, du har en seng, men du er stadig i tæt kontakt med naturen, da den er lige ude på den anden side af teltet. Du har stadig alle lydene fra dyrene og vejret, og du får stadig en oplevelse af at ligge i telt – bare uden alt det trælse.

Planlæg din næste glamping oplevelse i dag

Hvis det lyder som noget for dig, må du jo bare i gang med at finde ud af, hvor din første glamping oplevelse skal være henne. Om det skal være på en plads herhjemme i Danmark, eller om du har mod på at tage en tur til udlandet og se, hvad glamping kan der.

Når du er blevet lidt erfaren ud i det med glamping, kan du også nemt begynde at finde de gode steder, og du kan begynde at danne dig et indtryk af, om det er i Danmark eller i udlandet, at du får den bedste oplevelse med glamping.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *