3 muligheder for overnatning på ferie til Spanien

Har du booket dig en ferie til Spanien, eller er du lige ved at gøre det, men er du ikke sikker på, hvor du skal overnatte henne på din tur, har vi her samlet et par gode muligheder til dig.

Der er flere forskellige løsninger for dig, når du gerne vil finde et godt sted at bo på din ferie i det spanske. Uanset hvad du ender med at vælge, håber vi bare, at du ender med at få en rigtig god tur sydpå.

Læs mere om ferier til Spanien på https://rejsertilspanien.dk/.

Hotel

Først og fremmest er der jo det oplagte valg, nemlig at booke dig ind på et hotel. Der er mange gode hoteller landet over, og især på de spanske ferieøer er det meget populært med hotelbookinger. Her er du som regel næsten garanteret en swimmingpool, hvilket jo kan være meget lækkert, når du skal ned og holde ferie i et land, der ofte har på den gode side af 30 graders varme. Et hotel egner sig rigtig godt til par og mindre familier, hvor der bare lige behov for et værelse eller to.

AirBnB

En anden mulighed kan også være at booke dig ind via AirBnB. AirBnB har nogle klare fordele, som du ikke finder, når du booker overnatninger på hoteller. Det er fx oplagt for jer, der skal afsted mange på samme tid. Er I en stor familie, kan du på AirBnB booke hele huse, hvor der er rigtig mange værelser og dermed også rigtig mange sengepladser. Her får du eget køkken, så det er nemt at lave mad, hvilket også kan være godt, når der er mange maver, der skal mættes. AirBnB giver dig også mulighed for at finde overnatninger i selv de mindre byer, hvor der måske ikke lige er et hotel, hvis du skal på ferie i den spanske provins.

Campingpladser

Sidst, men ikke mindst, er der jo også mulighed for at booke dig ind på campingpladser i Spanien. Her kan du få plads til både campingvogn og autocamper, eller du kan komme forbi med dit eget telt, hvis det er den måde, du holder ferie på. Der er som regel også mulighed for at booke dig ind i en feriehytte, hvilket kan være et meget hyggeligt alternativ til at bo på hotel. Og så ligger mange campingpladser jo også tit i naturrige omgivelser, så du kan bo meget tæt på den spanske natur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *