sommerferie bil

5 feriesteder i Europa du kan køre til i bil

Noget af det vi mennesker holder mest af er at komme ud og rejse med dem vi holder af. Det er altid utrolig spændende at sidde sammen og aftale, hvor man skal måske tage hen i år. Der er altid nye steder man kan se og opdage hen ad vejen og det kan være helt svært at vælge imellem alle mulighederne som der er.

Hvis I føler at I mangler inspiration til den næste ferie I skal på, så kan i blot læse videre herunder og høre lidt om nogle ideelle steder at tage hen i Europa med bil.

Turen går til Frankrig  

Man forbinder meget Frankrig med romantik på grund af byen Paris charme og meget populære seværdigheder man kan gøre med en partner, men der er meget mere til Frankrig end romantik. Madkulturen boomer nærmest og folk fra hele verden bliver inspireret af det franske køkken. Det er en hel oplevelse i sig selv at smage maden i Frankrig. Arkitekturen er utrolig flot og man kan sagtens bruge en hel dag på at gå igennem små gader i de franske byer imens man udforsker hver en krog.

Oplev Tyskland

Tyskland har mange flotte seværdigheder og en meget spændende i historie. Det er perfekt at have bil med rundt i Tyskland. Der er rig mulighed for at komme rundt i byerne og opleve den historie som Tyskland har. Tyskland har også et fantastisk byliv. Især Berlin er attraktivt at tage til, fordi der er så meget kultur og så er det en by man aldrig kan få nok af. Det er nemt at komme rundt med deres trafiksystem og der er altid et nyt sted som kan opdage i Tyskland.

Tag på eventyr i Østrig

Østrig har den smukkeste natur. Hvis du holder meget af at vandre, så skal bilferien helt sikkert gå til Østrig. Udsigten fra bjergene er uforglemmelige og meget afstressende. Der er også rig mulighed for at stå på ski og masser af afterski.

I Østrig er der også mange grotter man kan besøge som er utrolig smukke og meget spændende.

Se smukke Sverige

Vores skønne nabo Sverige er altid skøn at besøge når man skal på ferie. Det er oplagt at tage en bilferie til Sverige, fordi det er nemt og hurtigt at komme derhen. Sverige byder på meget smuk natur og har nemlig en god balance mellem byliv og natur.

Kør rundt i Danmark

Vi glemmer nogle gange at vi faktisk ikke behøver at køre særligt langt for at få en god ferie. Danmark byder på rigtige mange ting som du kan udforske på din bilferie og se steder som du ikke har set før i Danmark. En bilferie igennem Danmarks smukke landskaber er perfekt om sommeren. Man kan tilbringe sine dage på stranden med lækre jordbær eller besøge museer som kan fortælle dig om Danmarks historie. Du kan besøge vores hovedstad København eller Aarhus, hvis du ønsker en storbys ferie. Danmark er helt perfekt til bilferien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *