Dette bør du være opmærksom på inden du lejer dit næste feriehus

Der er ikke noget mere skønt end at kunne tage et afbræk fra hverdagen, pakke taskerne, og drage mod vandet hvor bølgernes brusen og fuglenes kvidren kan høres svagt i baggrunden. Et feriehus er et oplagt tilflugtssted, hvor du virkelig kan samle energi og lade op. Inden du drager afsted, er der dog en række ting du bør være opmærksom på. 

Der er mange fordele ved at leje et feriehus, men også en række faldgrupper, som visse desværre får viklet sig ind i, når de får trykket på den forkerte internetadresse og bliver taget ved næsen. En usammenhængende internetadresse kan nemlig udvikle drømmeturen til en noget mere ærgerlig oplevelse. På minip.dk kan du få til hjælp til at få styr på det hele. 

Undgå mistænksomme hjemmesider 

Der findes mange udbydere på markedet der tilbyder udlejning af diverse feriehuse. Visse af disse hjemmesider er dog oprettet af pengesultne bagmænd, som udelukkende er ude på at snyde dig for at tjene en god sum penge. Det er derfor vigtigt at du undersøger at den pågældende hjemmeside er troværdig og at eventuelt andre brugere har givet en personlig anmeldelse. Ofte vil du også ud fra URL-adressen kunne vurdere hvorvidt hjemmesiden virker troværdig eller ej. En hjemmeside med en forkludret URL der indeholder mange tal og bogstaver, kan enten være en betegnelse for en usikker hjemmeside eller et misvisende link der giver anledning til malware eller anden virus. 

Kend lejeloven 

Inden du lejer dit næste feriehus, kan det være en god ide at sætte sig ind i lejeloven. Lejeloven hjælper dig med at sikre dig, således at du kan foretage retmæssige forbehold forinden lejningen.  Overordnet bør du være opmærksom på, og sikre følgende tre ting: 

  • Sørg for at få alle aftaler på skrift 
  • Betal aldrig kontant, og sikre dig at depositummet ikke er for stort 
  • Dokumentér boligens stand 

Ved at følge disse råd, har du gode kort på hånden, og er derved klædt godt på, hvis der skulle opstå en ærgerlig situation. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *