undgå indekuller i regnvejr

Er vejrudsigten trist? Undgå at få inde kuller i feriehuset

Nu er sommeren kommet og skolernes sommerferie er i gang. Ferieugerne de fleste længe har set frem til er endelig indenfor rækkevidde. Men den danske sommer er lunefuld, og en uge i sommerhus med gråvejr kan hurtigt blive det modsatte af afslappende. Vi har samlet lidt gode tips til gråvejrsaktiviteter her.

Lad jer ikke slå ud af dårligt vejr, det kan selvfølgelig sætte en dæmper evnen til at ligge i en solstol, men heldigvis kan du med et par gode ideer sagtens få dagene til at gå på en god måde.

Udforsk lokalområdet

Hvad ligger der i jeres nærområde? Uden at I skal køre langt efter noget, så undersøg hvad I kan finde ved at køre max en halv time fra hvor I er? Er der nogle gode lokale museer? Et bibliotek som har åbent (her kan ungerne som regel få en hyggelig stund til at gå) eller gåture som kan klares selv i lidt regnvejr – hvis man ved at der venter en varm kop te derhjemme bagefter.

Dyrk indendørshyggen

Smid et tæppe over spisebordet og lav en hyggelig hule nedenunder. Her kan I læse højt, lave puslespil eller børnene kan gå i biografen.

Lav en leg ud af det, først skal der laves billetter. Så skal der købes guf hos slikmutter i køkkenet. Lad dem sidde med hver deres lille beholder med slik og se så en god film sammen.

Lad dig inspirere af denne video til den perfekte hjemmebiograf leg.

Tænk i det hele taget i at nyde at I har tid til at dyrke de langsomme løsninger. Kan I lide at lave mad så dyrk at gøre lidt ekstra ud af madlavningen.

Få gang i adrenalinen

Når I har læst alle Anders And bladene og brugt de sidste æg til pandekager er det måske tid til at komme ud og få lidt gang i adrenalinen.

Ta’ på helikoptertur i en by nær dig der er overraskende mange steder i Danmark du kan rejse fra. Du kan også undersøge om I er tæt på indendørs klatring, trampolinland, gokart eller lignende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *