feriehus indretning

Fem tips til at indrette dit feriehus

Har du længe overvejet at få dit eget feriehus? Det er dejligt at have muligheden for at kunne tage op i sit feriehus hvis man trænger til at komme væk. At kunne trække sig tilbage i stille og rolige omgivelser er noget, som de fleste sætter pris på.

Feriehuset skal gerne afspejle hvordan din og din partners stil er. Feriehuset er jeres andet hjem og skal være et sted, som I også betragter som jeres egen base. Hvordan skal stedet så indrettes? Det er noget som du må tænke lidt over.

Hvordan skal stilen være?

Det er forskelligt, hvor mange penge folk vil bruge på et feriehus. Afhængig af boligens udseende, vil nogen gerne køre en hyggelig sommerhusstemning med ældre møbler, mens andre gerne vil have en nymoderne stil.

Det er vigtigt, at du har styr på, hvor mange penge du vil bruge på indretning af feriehuset, så du kan holde øje med hvor mange penge der bliver brugt. Det er godt at have nogle grænser, så du sørger for, at indkøbet ikke tager overhånd.

Tip 1 – Se hvad markedet kan byde 

Der findes mange gode tips til hvordan du kan indrette dit feriehus. Et godt tip er at gå på opdagelse i både butikker og genbrugsbutikker. På denne måde kan du og din partner blive klogere på hvad det egentlig er I søger. Samtidig kan I få en ide om hvad møblerne koster som I godt kan lide. Dette giver et overblik over hvor mange penge det hele ca. løber op i.

Tip 2 – Hvilken stil passer til huset?

Et andet godt tip er at se på feriehusets udseende. Det vil sige hvilken stil der passer til boligen. Er huset gammelt eller nyt? Det ydre udseende på huset har en stor betydning for hvad folks forventninger er til husets indre. Det vil sige, at hvis huset er gammelt så forventer man også, at der er en ældre boligindretning.

Tip 3 – Hvordan er de andre feriehuse indrettet?

Et tredje tip er at finde ud af hvordan de andre feriehuse i nabolaget er indrettet. Du kan altid lure hvordan andre har indrettet deres huse. Dette kan give dig inspiration til hvordan du skal indrette jeres hus. Stilen må gerne minde og de andre feriehuse således, at det bliver svært for fremtidige gæster at vælge feriehus, da husene minder om hinanden.

Tip 4 og 5 – Brug internettet til inspiration og indkøb

Et fjerde tip er at søge inspiration på internettet. Der er mange hjemmesider hvor du kan se hvordan andre danskere har indrettet deres feriehuse. Inspiration er med til at du får øjnene op for hvordan man kan sammensætte møbler og kan tænke i andre kreative baner. Internettets udvikling er med til, at mange undersøger diverse ting via internettet.

Det er nemt, hurtigt og kræver kun at du har adgang til internettet. Derfor er det femte tip, at du søger pynteting via internettet, da du nemt kan sammenligne priser. Pynteting behøves ikke at koste en bondegård, da det udelukkende skal være med til at skabe en hyggelig sommerhusstemning.

Kom godt i gang med indretningen

Prøv de fem forskellige tips og se om du bliver klogere på hvordan dit feriehus skal indrettes. Det er vigtigt at dit feriehus afspejler din og din partners stil, da det er jeres andet hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *