feriehus italien

Feriehus i Italien – en god måde at opleve sydens sol

Hvis man planlægger en tur til vidunderlige og solrige Italien, er det værd at overveje at leje et feriehus hvis man vil have så meget ud af ferien som mulig.  

En ferieform med uendelige muligheder

Et feriehus er den perfekte måde at holde ferie på i netop Italien, hvor naturen er så fantastisk smuk. Og mulighederne er uendelige, lige meget om I er en familie på seks eller et kærestepar, der skal afsted. Med et feriehus er ulemperne ved campering skiftet ud med luksus i form af gode bade og sovefaciliteter uden at det betyder mindre tid til hygge. Ligeså er man tæt på naturen og kan træde ud i solen når man har lyst i modsætning til at være indelukket på et hotelværelse.

Skræddersy din ferie til dig og din familie

Inden for de seneste år er udbuddet af feriehuse i Italien eksploderet. For det er netop en form, der forstår at udnytte det populære rejsemåls fordele til det yderste. Mange feriehuse har egen pool, så man kan blive kølet ned fra den bagende sol, et område, hvor man kan slappe af i siestaen og er omgivet af smuk natur. Lige meget hvad du er til, er der er rigt sortiment at vælge imellem.

Lad romantikken blomstre!

Er det en romantisk weekend eller måske en bryllupsrejse, I planlægger, er det en ide at kigge på de mere tilbagetrukne feriehuse, hvor der er plads til privatliv og til at nyde hinanden selskab, mens man holder i hånd og kigger ud over Middelhavet. Mange feriehuse er udstyret med sengelinned og rengøring, så på den måde skal I ikke tænke på kedelige praktiske ting, hvilket er det sidste, man skal bekymre sig om, når man skal fejre kærligheden.

Plads til hele familien

Hvis det i stedet er en familieferie I skal på, er der mange ferielejligheder, hvor der er flere familier i samme hus, der kan samles om poolen og i haven. Her kan børnene finde nye venner mens de voksne kan tage sig en velfortjent lur og nyde ferien og den sydlandske sol. Og når børnene er lagt i seng, kan de voksne sætte sig på terrassen med et glas god vin – måske hentet fra en af Italiens charmerende vingårde – og se solen gå ned over olivenmarkerne. Så bliver det ikke mere idyllisk!

Husk bilen!

Selvom det ikke er umuligt at komme rundt med bus og tog i Italien, er det helt klart at foretrække at tage af sted med en bil eller leje en, når man ankommer. På den måde kan man udforske byerne i området uden at skulle bruge lang tid på transport. For Italien er meget mere end romerske ruiner og fodbold! Landet har noget af Europas smukkeste natur, hyggeligste små byer med markeder og byliv og en fantastisk kulinarisk tradition, som man aldrig bliver træt af.

Hvor skal man tage hen?

Med et feriehus er der både plads til afslapning og oplevelser, og der er faktisk ikke grænser for de muligheder, I har på jeres ferie. Det sværeste er at beslutte sig for, hvor i Italien man skal tage hen. Sicilien, Toscana, Ligurien? Der er heldigvis ingen der siger, at man ikke kan tage af sted flere gange, og når I først har været på ferie i et feriehus en gang, bliver det ikke den sidste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *