Pusterum fra hverdagen – køb et feriehus

Det er til bred enighed for alle i vores elskede lille land, at hverdagen ikke længere er den samme, som den har været inden denne pandemi brød løs. De fleste arbejder hjemmefra, fritidsaktiviteter er aflyste og ligeledes er alle de arrangementer, som vi plejer at kunne gå og glæde os til i den gamle, normale hverdag. I stedet for at gro fast til sofaen derhjemme og føle dig ensom og deprimeret, så gør i stedet noget godt for dig og din familie. Køb et feriehus og kom væk fra hverdagen. Er det ikke lidt voldsomt tænker du? Læs herunder og få svaret.

Du kan tjene penge på dit feriehus

Hvad så når vi igen kan rejse til Mallorca og bruge vores sommerferie der? Jamen svaret på det er helt enkelt. Udlej din feriebolig til turister. Dette kan du gøre i alle de uger, hvor du og din familie ikke selv bruger huset. Således tjener du på det i længden. Det er dog ikke omkostningsfrit at anskaffe dig feriehuset i første omgang. Det ved du formentligt godt. Få hjælp og tjek fair-laan.dk for at sammenligne lån og find det der passer bedst til dig. Et godt lån handler i lige så stor grad om, hvorvidt det har en god -eller dårlig kreditværdighed. Det handler altså ikke blot om, hvor meget du kan låne, men også om de tilhørende renter mm.

Du vil styrke din mentale sundhed

Under Corona-tiden er det kommet frem fra flere psykologer og psykoterapeuter, at deres klienter oplever stærk forværring i deres mentale sundhed lige nu. Det skyldes formentligt en stigning i ensomhedsfølelsen og de manglende stimuli fra omverdenen. For at sige det mildt, så bliver vi skøre af at gå i vores egen lille osteklokke og ikke have en fast struktur i hverdagen. Ved at tage væk for en stund til feriehuset, så vil du kunne opleve luftforandring og have noget at se frem til op til weekenden.

Du kan redde familie-krisen

I forlængelse af ovenstående afsnit, så kan det at tage væk også redde de eventuelle familiekriser, som vil kunne opstå i en tid, hvor vi er tvunget til at gå op og ned ad hinanden dagen, ugen og måneden lang. For nogle er det en gave, men for andre opstår der gnidninger. Tag derfor familien med ud i jeres nye feriehus, hvor der er mere plads omkring jer, andre omgivelser og ferie-stemning. Det kan rydde op i mange uoverensstemmelser, at der er noget fælles at se frem til.

Så nej. Det er ikke for voldsomt at købe et feriehus. Det er sundt for dig og dine omgivelser og når hverdagen rammer igen, så vil du stadig kunne få udbytte af den. Hvad er der mere at tænke over?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.